Kurssimateriaalien tilaus 

Jokaisella Gordon-vuorovaikutustaitokurssilla käytetään juuri sitä kohderyhmää varten kehitettyä kurssimateriaalia. K12-kurssi on alakoululaisille (5-6-luokkalaisille) tarkoitettu, Nuisku on nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi, Toimiva koulu -kurssille voivat osallistua opettajat ja muu koulun henkilökunta, Toimiva perhe -kurssi on tarkoitettu eri ikäisten lasten vanhemmille ja kasvattajille. Toimiva vuorovaikutus -kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, erilaisille toimintaryhmille ja työyhteisöille. 

Vain koulutetut ja valtuutetut ohjaajat voivat tilata näitä materiaaleja järjestäessään Gordon-kursseja.

Materiaalien normaali toimitusaika on kolme viikkoa

HUOM! Materiaalimme postitetaan tilaajille Karkkilan Ruukinpajalta, joka on nuorten työpaja. Pajalla noudatetaan pääosin koulujen loma-aikoja. Niinpä meillä on viivettä toimituksissa koulujen kesäloman aikaan ja vuoden vaihteessa (18.12.-7.1.). Mikäli tilauksesi olisi tulossa meille juuri noihin aikoihin, olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin. Mietitään, miten tilauksesi parhaiten hoituisi. 

Tilaus nettilomakkeella 

Tässä linkki tilauslomakkeelle. Ennen tilausta varmista vielä, että sinulla on tarpeelliset tiedot materiaalitilauksen tekemiseksi (ohjaajan yhteystiedot ja milloin ohjaajakoulutus käyty, materiaalin toimitusosoite, laskutusosoite ja kurssilaisten määrä, jolle materiaalin tarvitset ).