Ajankohtaista 

Napauttamalla otsikoita saat enemmän tietoa asiasta.


Vuosikokouksen yhteydessä keskusteltiin yhdistyksen yleishyödyllisyydestä. Keskustelun perusteella hallitus päätti järjestäytymiskokouksessaan 27.3.2024 kutsua koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen keskiviikkoiltaan 17.4. klo 17, jossa sääntöjä selkeytetään yleishyödyllisyyden takeeksi.

Kokous pidetään Tampereella (Hatanpään valtatie 34 G, 3.krs. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyksin. Ohjeet zoomiin kirjautumiseen on lähetetty ohjaajille sähköpostitse. Saat linkin myös laittamalla pyynnön osoitteeseen gordoninkaverit(at)gmail.com.

GTIry:llä on uusi logo! Kesän lempeiden tuulien myötä otimme käyttöön myös instagram- tilin sekä Facebook-sivun. Käy kurkistamassa, tykkää ja tule mukaan!

GTI ry:n vuosikokous valitsi tiistaina 14.3.2023 yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Merja Viljasen. Uusina hallitukseen tulivat valituiksi Kirsi Pyöriä-Kolehmainen, Elise Kyttä ja Mano Laukkarinen (vara). Hallituksessa jatkavat Pirjo Mäkilä, Eeva Liesilinna, Jenni Kosunen (vara) ja Nina Oksanen (vara). Onnittelut hallitukselle, joka luotsaa...

Koulutetut Gordon-ohjaajat järjestävät ja markkinoivat Gordon-mallin mukaisia peruskursseja itsenäisesti ja paikallisesti. Tällä hetkellä GTI ry:n tiedossa olevat kurssit.