Ajankohtaista 

Napauttamalla otsikoita saat enemmän tietoa asiasta.


Vuodelle 2023 on tarjolla useampikin Gordon-ohjaajakoulutus: Nuisku ja Toipe helmi-maaliskuussa, Toiku maalis-huhtikuussa ja K12 loka-marraskuussa.

Koulutetut Gordon-ohjaajat järjestävät ja markkinoivat Gordon-mallin mukaisia peruskursseja itsenäisesti ja paikallisesti. Tähän on listattu ne kurssit, joista meillä on ohjaajilta saadut tiedot.

Kaikilla Gordon-ohjaajakoulutuksen käyneillä on mahdollisuus olla Gordonin toimivat ihmissuhteet ry:n jäsen. Sääntöjen mukaan hallitus hyväksyy jäsenet. Mikäli haluat tukea Gordon-mallin mukaisten taitojen vahvistamista ja Gordon-koulutusten ja -materiaalien kehittämistä, lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus osoitteella gordoninkaverit@gmail.com. Kun...

Mikäli sinua kiinnostaa Gordon-koulutusmateriaalien kehittäminen, ohjaajakoulutusten organisointi, ohjaajien tukeminen peruskurssien järjestämisessä, verkkosivujen ylläpito, taloushallinto, varainhankinta tai muu yhdistystoiminnan perusjuttu, voisit olla yksi tulevista hallituksemme jäsenistä. Laita viestiä gordoninkaverit(at)gmal.com ja kerro...

Jenni, Markus, Elise ja Hetu miettivät, mitä vaikutuksia koronarajoituksilla on ollut Gordon-kurssien pitämiseen ja olisiko mahdollista etänäkin, ruutujen ääressä opiskella vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.