Gordonin toimivat ihmissuhteet ry:n hallituksessa toimii joukko Gordon-ohjaajia ja -kouluttajia, jotka haluavat edistää vuorovaikutustaitojen osaamista. Kullakin hallituksen jäsenellä on oma vastuualueensa, osa niistä liittyy yhdistystoiminnan hallinnointiin, osa viestintään ja osa Gordon-kurssien ja -materiaalien kehittämiseen. Mukaan hallitukseen tarvitaan vuosittain uusia Gordon-ohjaajia erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle. Uudet jäsenet valitaan maaliskuussa pidettävässä vuosikokouksessa.

Mikäli sinua kiinnostaa koulutusmateriaalien kehittäminen, ohjaajakoulutusten organisointi, ohjaajien tukeminen peruskurssien järjestämisessä, verkkosivujen ylläpito, taloushallinto tai muu yhdistystoiminnan perusjuttu, voisit olla yksi tulevista hallituksemme jäsenistä. Laita viestiä gordoninkaverit(at)gmal.com ja kerro kiinnostuksestasi ja osaamisestasi. 

Hallitusta täydennetään aina maaliskuussa pidettävässä vuosikokouksessa. Hallituksen toimikausi on vuosikokousten välinen aina (maaliskuusta maaliskuuhun).

Hallitus 2022

Hertta Saarinen

Puheenjohtaja

hetu(at)iki.fi

Pirjo Mäkilä

Varapuheenjohtaja

Varpu Koivunen

Jäsen

Tommi Mäkinen

Jäsen


Eeva Liesilinna

Jäsen

Jenni Kosunen (os. Surakka)

Varajäsen

Nina Oksanen

Varajäsen

Minna Berg

Varajäsen

Elise Kyttä

Asiantuntijajäsen

elise.kytta(a)lastenjanuortenkeskus.fi

Markus Talvio

Yhteyshenkilö Gordon Training International