GTI ry:n jäsenyys

20.12.2022

Kaikilla Gordon-ohjaajakoulutuksen käyneillä on mahdollisuus olla Gordonin toimivat ihmissuhteet ry:n jäsen. Sääntöjen mukaan hallitus hyväksyy jäsenet. Mikäli haluat tukea Gordon-mallin mukaisten taitojen vahvistamista ja Gordon-koulutusten ja -materiaalien kehittämistä, lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus osoitteella gordoninkaverit@gmail.com ja kerro viestissäsi seuraavat tiedot: nimi, kotipaikkakunta, sähköpostiosoite ja se, milloin olet käynyt ohjaajakoulutuksen. Kun hallitus on vahvistanut jäsenyytesi, saat ohjeen jäsenmaksun maksamiseen.

Gordon-ohjaajana voit toimia, vaikka et liittyisikään GTI ry:n jäseneksi. Ohjaajasopimuksen tehneiden tiedot säilytetään GTI ry:n ohjaajarekisterissä ja ohjaajalla on sen perusteella mahdollisuus tilata kurssimateriaaleja niille kursseille, joiden ohjaajaoikeudet hän on saanut. 

Ohjaajana voi siis toimia, vaikka ei olisikaan yhdistyksen jäsen. Maksamalla yhdistyksemme jäsenmaksun olet kuitenkin vahvistamassa kuitenkin sitä, että Gordon-ohjelmien materiaalit säilyvät nykyaikaisina ja tasokkaina ja että ohjaajien koulutus on laadukasta. Jäsenmaksutulojen saaminen takaa myös mahdollisuudet kehittää jäsenistölle uusia etuja ja palveluja.