Miten voin osallistua kursseille?

Peruskursseja järjestetään seurakuntien, oppilaitosten, sosiaali- ja terveystoimen, yksityisyrittäjien ja tarjouspyyntöjen perusteella ympäri Suomea.


Ohjaajakoulutukseen voivat hakeutua kaikki peruskurssien ohjaamisesta kiinnostuneet. Kaikkia ohjaajakoulutuksia ei järjestetä vuosittain. Ohjaajat suorittavat peruskurssin osana ohjaajakoulutusta. GTI ry:n lisensoima ohjaaja saa järjestää suorittamansa ohjaajakoulutuksen peruskursseja. Ohjaajakoulutus sisältää etätehtäviä sekä osallistumisen perus- ja ohjaajakurssille. Etätehtävien hyväksytyn suorittamisen jälkeen kouluttaja myöntää arvionsa perusteella ohjaajapätevyyden.


Kouluttajapätevyyttä voi hakea GTI ry:n hallitukselta. Nuoremman kouluttajan oikeutta voi hakea GTI ry:n lisensoima ohjaaja, jolla on paljon kokemusta laadukkaiden peruskurssien järjestämisestä. Nuorempi kouluttaja saa harjoitella ohjaamista vanhemman kouluttajan kanssa. Pidettyjen ohjaajakoulutusten jälkeen GTI ry:n hallitus voi myöntää vanhemman kouluttajan oikeudet. Vanhempi kouluttaja voi järjestää ohjaajakoulutuksia itsenäisesti. Kouluttajat osallistuvat GTI ry:n hallinnoimien kurssien kehittämiseen ja laadun varmistamiseen.


Tällä hetkellä tarjolla olevat kurssit voit käydä tsekkaamassa "Kalenteri"-sivustolla.