Gordon-ohjaajakoulutukset vuonna 2022 - hinta 850€

06.10.2021

Vuonna 2022 järjestetään Toimiva koulu-, Toimiva perhe- ja Toimiva vuorovaikutus-kurssien ohjaajakoulutukset. Nuisku (Nuorten ihmissuhde) -kurssin ja K12-kasvukurssin ohjaajakoulutukset pyritään järjestämään vuonna 2023.

Käymällä ohjaajakoulutuksen voi pätevöityä tietyn Gordon-kurssin ohjaajaksi. Vain ohjaajakoulutuksen käynyt voi pitää peruskursseja ja lunastaa niihin tarvittavat koulutusmateriaalit.

Ohjaajakoulutukset palaavat "kotiin"

Parikymmentä vuotta Gordon-ohjaajakoulutuksia järjestänyt yhteistyökumppanimme Lasten ja nuorten keskus ry (ent. Nuorten keskus ry) luopuu yhteistyöstä kanssamme. Se tarkoittaa sitä, että vuoden 2022 alusta Gordonin toimivat ihmissuhteet ry (GTI ry) vastaa itse ohjaajakoulutuksen järjestämisestä. Ensimmäisenä vuonna toteutetaan Pilotti2022-hanke, johon on kutsuttu muutamia Gordon-kouluttajia ja ohjaajakurssien käytännön järjestelyt hoituvat näiden kouluttajien omien yritysten / toiminimien kautta.


Ohjaajakoulutus - 5 op - hinta 850 €

Ohjaajakoulutuksen hinta on kaikilla kursseilla 850 e (sis.alv). Koulutus on viiden (5) opintopisteen kokonaisuus, joka sisältää viisi päivää (3 +2) intensiivikoulutusta sekä etätehtäviä, joiden suorittamiseen kurssilainen saa kouluttajalta tukea ja palautetta.


Lisätietoja tulossa ....

Ohjaajakoulutusten siirtyminen takaisin GTI ry:lle on tarkoittanut uudenlaisen koulutustussysteemin rakentamista. Pilotoimme uutta toimintamalliamme ensi vuonna. Nyt vielä ohjaajakurssien päivämäärät ja pitopaikat ovat hakusessa. Lisäämme tänne tietoja sitä mukaan kuin niitä on saatavilla. 

Näitä olemme valmistelemassa vuodelle 2022:

  • Toimiva perhe -ohjaajakoulutus - Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Pohjanmaa / Lappi
  • Toimiva koulu -ohjaajakoulutus - Keski-Suomi ja mahdollisesti Pääkaupunkiseutu
  • Toimiva vuorovaikutus -ohjaajakoulutus - Etelä-Pohjanmaa / Lappi ja mahdollisesti Pääkaupunkiseutu