Menneen vuoden ohjeet jäsenmaksun maksamiseen

03.12.2020

Koska GTI ry:n vuosikokous pystyttiin pitämään vasta lokakuussa, on 2020 vuoden jäsenmaksun eräpäivä 31.12.2020. Vuosikokous päätti, että jäsenmaksu kuluvalle vuodelle on 20€. ....

Mikäli olet koulutettu Gordon-ohjaaja ja haluat olla GTI ry:n jäsen ja sillä tavoin olla tukemassa Gordon-kurssien kehittämistä ja materiaalien uudistamista, maksa jäsenmaksu tässä olevan mukaisesti:

Saaja: GTI ry

Tilinumero: FI31 5780 3820 0373 71 (Helsingin Seudun Osuuspankki)

Viesti: Jäsenen nimi ja sähköpostiosoite (Korvaa @-merkki joko (a)- tai A-merkillä)

Maksettava summa: 20€

Eräpäivä: 31.12.2020

Gordonin toimivat ihmissuhteet ry päätti kolme vuotta sitten ryhtyä keräämään jäsenmaksua. Sitä ennen käytäntö oli monta vuotta se, että jokainen Gordon-ohjaajakoulutuksen käynyt ja ohjaajarekisterissä oleva oli automaattisesti yhdistyksen jäsen. Tämä käytäntö ei tuntunut enää toimivalta ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus GPDR edellytti selkeämpää jäsentietojen hallintaa. Gordon-ohjaajarekisteriä ylläpitää edelleen yhteistyösopimuksemme mukaisesti ohjaajia kouluttava Lasten ja nuorten keskus ry (ent. Nuori kirkko ry).

Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, nimi GTI ry:n jäsenluettelosta poistuu. Jäsenmaksun maksamalla puolestaan säilytät jäsenyytesi ja takaat entistä paremmat mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää Gordon-menetelmän mukaisia koulutuksia, ohjaajien tukemista ja kouluttajatoimintaa.