K12 ohjaajakoulutus

K12-ohjaajakoulutus järjestetään Helsingissä 3.-5.6. ja 17.-18.8.2024. 

Kouluttajina Hetu Saarinen ja Pirjo Mäkilä. Koulutus järjestetään, mikäli toukokuun alkuun mennessä ilmoittautuneita on vähintään kuusi (6). 

Ohjaajakoulutuksen hinta on 850 € (sis alv 24%) ja se maksetaan laskulla, joka lähetetään ilmoittautuneille, kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut. Hinta sisältää koulutuspäivien opetuksen ja koulutusmateriaalin.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä. Mikäli tämä koulutus kiinnostaa, mutta haluat vielä kysyä jotain, laita viestiä hetu(at)iki tai 0400 728832.

K12 - ohjaajakoulutus antaa valmiudet toimia K12 - kurssien vetäjänä.

Koulutuksessa harjoitellaan Thomas Gordonin kehittelemän vuorovaikutustaitokoulutuksen sisältämiin taitoihin, joita ovat selkeä viestintä, aktiivinen kuuntelu ja ongelmanratkaisun taidot. Kurssilla paneudutaan K12-kurssin kokonaisuuteen, harjoitellaan ohjaamista ja kehitetään omia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Koulutus on kaksiosainen. K12 - ohjaajaksi pätevöityminen edellyttää molempien osien suorittamista. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa Gordonin toimivat ihmissuhteet ry:n myöntämät ohjaajaoikeudet ja on oikeutettu itsenäisesti pitämään K12-kursseja alakouluikäisille.

Hetu Saarinen
Hetu Saarinen

Hetulla Saarisella on takanaan monipuolinen työura kirkon kasvatustyössä ja partiokoulutuksen parissa. Gordon-kouluttajana hän on toiminut vuodesta 1986 lähtien. Hetun kurssivalikoimaansa kuuluvat Toimiva perhe-, Nuisku- ja K12-peruskurssit ja ohjaajakoulutukset. Hän on myös osallistunut näiden kurssien kehittämiseen ja materiaalien uudistamiseen

Pirjo Mäkilä
Pirjo Mäkilä

Pirjo Mäkilä on vantaalainen luokanopettaja ja vararehtori, joka on toteuttanut K12-kursseja osana 5. ja 6. luokkalaisten tunnetaitotunteja ja valinnaisten aineiden osana. Hänen kurssivalikoimaansa kuuluvat Toimiva vuorovaikutus-, Toimiva perhe-, Toimiva koulu- ja K12-peruskurssit ja ohjaajakoulutukset. Pirjo on täydentänyt vuorovaikutusosaamistaan hankkimalla työnohjaajakoulutuksen (STORY) ja toimii tällä hetkellä oman työnsä ohella työnohjaajana.